Jugend musiziert

Dere har kanskje sett det: I korridorene på DSO henger det mange informasjonsplakater til dette skoleårets musikk-konkurranse "Jugend musiziert". Noen påmeldte ønsker å opptre som solister, mens andre allerede har dannet små ensembler foran årets konkurranse 2. februar 2019

Read More
Kari Kvam
Hurra, vi greide det!

Etter en ukes inspeksjon av fru Schröder-Klein fra KMK og fru Dr. Fischer fra ZfA, ledsaget av fru Scharnbach, er vi veldig stolte og glade for resultatet.

Read More
Kari Kvam
Rektors brev til foreldrene

I dag kunne rektor Ursula Hohenstein ønske 272 elever i 2.- 12. klasse velkommen til et nytt spennende skoleår. I tillegg til mange nye DSO-elever presenterte hun våre seks nye lærere for de spente elevene.

Read More
Kari Kvam
I fritt fall...

Den 29. mai var klasse 7b med Marcia Mestanza i Frognerbadet. Det var en veldig varm uke, og skolen bestemte seg på kort varsel at gym på Bislett Stadium måtte vike til fordel for bading i Frognerbadet!

Read More
Kari Kvam
Aftenposten-artikkel om DSO

Styret og skoleledelsen ved DSO jobber på mange fronter med å finne løsninger for å unngå inntaksstopp i 2019 og for å finne erstatningslokaler for Pilestredet 75c fra 2020.

Read More
Kari Kvam
Vintersportdag på barneskolen

7. mars bestemte lærerne i 1.-4 klasse spontant å arrangere en vintersportdag for de yngste elevene våre. Grenen var aking og stedet var Frognerparken. Hvilken suksess! Elevene løp opp og akte ned, løp opp og akte ned i et par timer, før de samlet seg i grupper og spiste sine medbrakte matpakker.

Read More
Kari Kvam
Besøk av statssekretær Rebekka Borsch (V)

Tirsdag 13.03.2018 fikk DSO besøk av Rebekka Borsch, statssekretær for forskning og høyere utdanning i Kunnskapsdepartementet. Rebekka Borsch kom fra Tyskland til Norge i 2003 og ble norsk statsborger i 2011. Hun tilhører partiet Venstre og besøkte skolen bl.a. for å danne seg et bredere bilde av det flerkulturelle miljøet i Oslo.

Read More
Kari Kvam
Forfatterbesøk

Fredag 16. februar var vi så heldige å få besøk av den kjente forfatteren Arne Svingen. Arne har skrevet rundt 70 bøker, og han er mest kjent for sine tallrike spenningbøker for barn og unge.

Read More
Kari Kvam